Principen för brandskyddsmedel

- Nov 02, 2017 -

Brandskyddskläder som specialtillverkning, speciella hantverkskyddsvägar, grovt uppdelade i silikonbelagd glasfiberduk, akryl, bomullsfibrer, basaltfibrer brandbekämpningsduk brandskyddskläder, Nomex brandskyddskläder, SM brandfiberduk, blå eld förhindrande tyg, aluminiumfolie brandskyddskläder etc. Flamskyddsmedel är användningen av specialteknik för brandbeständig fiberbehandling av tyger, brandskydd, vattentät, vindtätt, solskyddsmedel, modestålig, kalltålig, åldringsbeständighet och flamskyddsmedel: lägga ut leverans av varor, förbjudet gniststänk.
I allmänhet är brandskyddskläder det flamskyddsmedel som betyder att flamskyddsmaterialet, som inte är brandfarligt, kan kallas brandbeständigt tyg, såsom glasfiber brandsäkert tyg och basaltfiber brandsäkert tyg.Sanningen av [eldfast tyg]:
Brandsäker tyg är inte en sorts tyg som folk säger är inte brinnande. Efter speciell bearbetning kan den förhindra spridning av eld och släcka den automatiskt under en viss tidsperiod. Därför används det ofta för att bedöma flamhämmande egenskaper hos tyget: döma av tygets brinnhastighet. Namnlösa: Efter flamhämmande ytbehandling av tyger i enlighet med bestämmelserna, metoden för kontakt med flammen under en viss tid, och sedan avlägsna elden, bestämning av tyg med flamförbränning vid fortsatt och flamlös förbränningstid, och tyget är omfattningen av skadan. Ju mindre tid flammen brinner och ju mindre tid det brinner, desto mindre skada det är desto bättre är flamhämmandet i tyget. I motsats härtill är flammhämmande prestanda hos tyget inte bra.

Relaterade nyheter

Relaterade produkter

  • Sjukhusenheter
  • Kvinnors nyhet T-shirts
  • Mäns Faux Leather Jackor
  • Slitna hål Jeans tvättade Denim Shorts
  • Kvinnor Jeans Skinny Denim
  • Bomull Fleece tom tröjor enfärgad dragkedja upp män tröjor