Hur vet du när Shopping är ett bomullstyg

- Nov 02, 2017 -

  Bomullsduk är det allmänna namnet av alla typer av bomull textil. Det brukade göra mode, casual kläder, Underkläder och tröjor. Dess fördelar är lätt att hålla varm, mjuk montering, fukt absorption och lufta genomtränglighet. Jämfört med kemisk fiber, har den bra värme konservering, hög fuktabsorption, bra mjukhet och ingen statisk effekt. Eftersom bomull, hampa fiber är svag, är dock den anti-rynk illa, kläder är slitage och tvätt processen för enkel skrynkling, inte ge konsumenten i vanliga kläder att ta hand om en hel del besvär. ”Skaldjur” skjorta material, produkter med ren bomull garnfärgade tyg för användning med företagets unika nr-järn städa upp färdigheter, göra varorna både bomull egenskaper, men har också utmärkta skrynkla motståndet, med material som hampa, bambu, silver fiber blandat, är en funktionell och praktisk, mycket nöjd med det moderna snabba sättet att leva.

  Tyget av kemisk fiber är slitstarka, slitstarka, skrynkling och stel, men det är inte så bekväm som ren bomullstyg, och har förmågan att locka röd mänsklig hud. Så vitan människor, barnens kläder, speciellt underkläder och sängkläder bör försöka använda ren bomull, kroppen hälsa. Tillsammans med utvecklingen av vår levnadsstandard, har vi gjort den naturliga fibern bomull som grön mat mer och mer populärt. Därför numera är priset av ren bomull högre än för syntetiska tyger, om hemma eller utomlands.
Bifogat: ren bomull och CVC kunskap:
Ren bomull: (utsäde fiber) är utan tvekan den mest använda kläder fibern i världen.
Det tas från fiber av bomullsfrö, som är plockade och kasseras, valsade bomull, kammad bomull, spline, kammad, kamgarn, spunnet garn och spunnet bomullsgarn i bomullstyg.


   (1) styrkor:
Hygroskopiskt styrka - fiber är poröst material, inre molekyler är mycket besvärliga och molekylerna är rika på vatten-friendly layout.
Värme - bomull fiber är en dålig värmeledare och inre hålighet i bomullsfibrer är full av inaktiva luft.
Slitage bekväma - ingen statisk elektricitet, utmärkt Luftgenomsläpplighet, känslig, enkel rengöring.
2) defekter:
Wrinkle--bomull fiber är mindre elastisk.
Stor krympning - bomull fiber har en stark vattenabsorption, när det absorberar fukt, det expanderar bomull fiber och leder till en förkortning av bomullsgarn.
Skala innan du tvättar vatten - skala efter tvätt
Beräkningsmetoden: andelen krympning = x 100%
Förtvätt skala
Krympning av stickade kläder är i allmänhet + 5%
Mjöldagg - i våta förhållanden, till exempel bakterier eller svampar, bomullsfibrer brytas ned till deras favorit näringsämnen - glukos, vilket gör tyget mögliga.


Bomull fiber sådan som länge och touch solen, styrka minskas, fiber kommer hårt spröd, vid oxidant, blekmedel eller oxiderande färgämnen, också kan göra fiber styrkan reduceras, fiber spröd och hård.
(3) metoder för rengöring:
Kan vara Maskintvätt eller hand wash, men på grund av flexibiliteten i fibern är dålig, bäst ljus tvätt eller Använd inte tunga hand tvätta när du tvättar, undvika ändringen av kläder, påverka åtgärd.
Av bomull tvättas bäst i kallt vatten för att följa den ursprungliga färgen.
Förutom vit bomullstyger är andra färger bäst att inte använda ett blekmedel renare eller tvättmedel. Undvika bildandet av avfärgning och häll inte tvättmedel direkt på bomullstyget att undvika partiell missfärgning.
Separera en djup färg skjorta från en skjorta i ljus färg.
(4) torka kläder: efter strippar, bör vara snabb och platt att torka, för att minska rynkor.
(5) Stryk: hög temperatur, hög temperatur till 200 C o järn.
Funktioner: mjuk och seg, inte stark, våt, ventilerande och bekväma. Bra städning och färgning.
Defekt: fade, skrynkla enkelt, tvätta krymper.


Borsta och skydda: anti syra svag frukt kan göra bomull gul och bör tvättas med slitage. Använd en vattenränna eller neutralt rengöringsmedel för att tvätta borsten. Använd inte rengöringsmedel lyspulvret. Bomullstyg är mycket känsliga för mögel, så det är nödvändigt att hålla sig till tråkiga innan dölja. Använd inte torktumlaren.Relaterade nyheter

Relaterade produkter

  • Tränings Tränings Tränings Tröjor Gym Träningsbeklädnader Sport Tröjor För Kvinnor Yoga Coat Hoodies Running Tees Jacka Toppar
  • Durable Bomull Filler Brandbeklädnadsdräkt Vinter Brandman Uniform Brandbeständig Med Reflekterande Kläder Säkerhetsskyddande Uniform
  • Höga midja denimbyxor Skinny Jeans med svart OEM ODM
  • Design för bensinarbetare Uniform Anti-Fire Plameproof Apparel
  • Spandex Kvinnor Byxor Gym Yoga Slitage Yoga Leggings Yoga Byxor
  • Kvinnors Denim Byxor Outfits Rak Ben Byxor OEM Service Pencil Byxor till Dam