Barnkläder Marknadsutvecklingar i Kina

- Jul 04, 2017 -

Denna studie fokuserar på Kinas Baby Clothing-marknadstrender. Under de senaste två decennierna har marknaden växit i snabb takt. De dramatiska expansionerna av tillverkningskapaciteten och ökade konsumtionsförbrukningar i Kina har förvandlat Kinas samhälle och ekonomi. Kina är en av världens största tillverkare för industri- och konsumentprodukter. Kina är världens snabbast växande marknad för konsumtion av varor och tjänster långt ifrån andra ekonomier i världen. Den kinesiska ekonomin upprätthåller en snabbväxande tillväxt som har stimulerats av de på varandra följande ökningarna av industriproduktionen, import och export, konsumtion och investeringar i över två decennier. Snabb konsolidering mellan medelstora och stora aktörer förväntas sedan den kinesiska regeringen har uppmuntrat industrikonsolidering med ett försök att reglera industrin och förbättra konkurrenskraften på världsmarknaden.

Även om Kina har haft nytta av en expanderande marknad för produktion och distribution, drabbas industrin av minimal innovation och investeringar i FoU och ny produktutveckling. Sektorns skalfördelar har ännu inte uppnåtts. De flesta inhemska tillverkare saknar autonoma immateriella rättigheter och ekonomiska resurser för att utveckla egna varumärkesprodukter.

Denna nya studie fokuserar på marknadstrender och prognoser med historiska data (2005, 2010 och 2015) och långsiktiga prognoser fram till 2020 och 2025 presenteras.
Den primära och sekundära forskningen görs i Kina för att få tillgång till aktuella regeringsföreskrifter, marknadsinformation och branschdata. Data samlades in från kinesiska regeringens publikationer, kinesiska tidningar och tidskrifter, branschorganisationer, lokala regeringens branschbyråer, branschpublikationer och våra egna databaser.

Asien Market Info & Dev Co. är en av de ledande källorna till aktuell marknadsinformation och forskning på de snabbast växande kinesiska marknaderna. Vi har publicerat över 2000 rapporter med fokus på de kinesiska marknaderna, branschprognoser och företagsprofiler. Vi tillhandahåller svårtillgängliga marknadsdata och analyser. Våra publikationer är avsedda att hjälpa internationella marknadsförare att identifiera affärsmöjligheter och främja sin produktförsäljning på de kinesiska marknaderna.


Relaterade nyheter

Relaterade produkter

  • Kvinnor Business skjortor mode blusar och formella Office bära siden dressat med mellersta ärm vita kläder
  • Tjej Lång Klänning Vit Svart Ärmlös Broderad Prinsess Klänning Festklänning
  • Warm Fur-collar Jacket Winter Coat Skidjacka
  • Barn Vinter Varm Vattentät Andasrock Barnkläder Boys Overcoat Boys Parka Coats OEM
  • Sexig Kapp Kniv Längd Heta Klänningar Bodycon Klänning Vår Klänningar OEM ODM
  • Inner Anti-Bullet Vest Polis Wear Bulletproof Vest Body Armor OEM Service erbjuds